Neem contact op

Heb je een vraag of opmerking over zaken die betrekking hebben op het collecteren of goede doelen die aan de deur kwamen? Neem dan contact op met CBF toezicht op goeddoen: 020 417 000 3. Wil je liever per mail verder geholpen worden, stuur ons dan je gegevens en vraag of opmerking via het onderstaande contactformulier.


Collecterooster

Wil je opgenomen worden op het collecterooster, of wil je hier informatie over hebben? Laat ons dit dan per mail, of door het invullen van het onderstaande formulier weten. Wij nemen contact met je op. Ons mailadres is info@collecteren.nl

Collectes van goede doelen

Heb je een vraag over een collecte van een specifiek goed doel, neem dan contact op met dat goede doel. Klik op de pagina van het goede doel op het logo. Je belandt op de website van het goede doel waar contactgegevens te vinden zijn. 

 

Pers

Laat je gegevens achter via het contactformulier of stuur een bericht naar info@collecteren.nl. We nemen z.s.m. contact op.

 

Goede doelen weken

Heb je vragen over gezamenlijke collectes, ook wel Goede Doelen Weken genoemd? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij helpen je graag.

 

Stond er iemand aan je deur met een iPad of tablet?

Je werd gevraagd om donateur te worden voor bijvoorbeeld een vast bedrag per maand. In het wervingsrooster op geefgerust.nl kan je zien of jouw buurt voor dit erkende goede doel gereserveerd was.

 

Aankomende
collectes

Geen collectes de aankomende weken.